galerij overzicht vacatures

Logistiek medewerker


Als medewerker logistiek ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je gaat met een glimlach langs onze klanten en leveranciers in een mooie Mercedes Sprinter. Naast het vervoer werk je aan het inpakken van de pakketten, insealen van pallets en leer je ook diverse andere werkzaamheden.

Bekijk deze vacature...

Technisch Support & Implementatie Manager


Kan jij klantvragen vertalen naar technische mogelijkheden in ons softwareplatform? En ben je actiegericht, met technisch inzicht en goede communicatieskills? Dan nodigen we je graag uit op gesprek bij Prindustry!

Bekijk deze vacature...

Grafisch afwerker / nabewerker


Als allround grafisch afwerker in onze eco-drukkerij speel je in centrale rol in de nabewerking van al het mooie drukwerk dat we maken. We zijn een full service grafisch bedrijf, met offset, digital print en XL-print, dus je werkt mee aan verschillende soorten producties.

Bekijk deze vacature...

Snijder


Draag jij graag je steentje bij in het maken van bijzondere grafische producten? Sta je voor kwaliteit en productiviteit? En kunnen collega’s op je bouwen? Dan heten we je graag welkom bij onze vestiging VAN AS te Oud-Beijerland. VAN AS is een familiebedrijf, opgericht in 1934, een drukkerij dat onderscheidend en innovatief wil zijn in…

Bekijk deze vacature...

Productieleider


Bij NPN Drukkers in Breda maken we hoogkwalitatief drukwerk. Zoek je een mooie job in de grafische industrie? Heb je ervaring met het aansturen van een productieorganisatie? Ben je sterk in procesgericht denken en in staat het beste uit mensen te halen? Dan is de vacature Productieleider iets voor jou.    

Bekijk deze vacature...

Allround Print Operator – 40 uur


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Koopmans Printmedia is op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Allround Print Operator om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van diverse printorders, evenals het uitvoeren van kleine afwerkingstaken zoals snijden op onze kleine snijplotter.

Bekijk deze vacature...

Stageplaatsen


Wij hechten waarde aan continue groei van medewerkers en studenten en bieden daarom ruime mogelijkheden om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Wij staan open om studenten te begeleiden in uiteenlopende studierichtingen voor diverse afdelingen.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties