galerij overzicht vacatures

Resource Planner Production Printing Products


Als Resource Planner bij Canon Nederland in Den Bosch heb jij een uitdagende, dynamische functie waarbij stressbestendigheid en multitasking skills noodzakelijk zijn.

Bekijk deze vacature...

Field Service Engineer Production Printing Products


Binnen de Canon Benelux organisatie zijn we in Nederland op zoek naar een Field Service Engineer binnen het segment Commercial Printing met het accent op de regio Midden-Nederland.

Bekijk deze vacature...

Junior Consultant IT


Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een dynamische Junior consultant IT voor 32 – 40 uur per week. Ben jij klant- en servicegericht, zie je het als een uitdaging om klanten alles te leren van onze producten en heb je affiniteit met software, implementatietrajecten en web?

Bekijk deze vacature...

Vacature projectmanager


Als Projectmanager coördineer je IT gerelateerde projecten binnen ISI. Dit doe je voor klanten, maar ook voor interne ontwikkelingen. Je bewaakt de voortgang van de lopende projecten en voert overleg met de klanten en andere belanghebbenden.

Bekijk deze vacature...

Backend developer


Wil je met jouw programmeertalent bijdragen aan het bouwen van een nieuw, uniek platform? Ben je vindingrijk en wil je graag je kennis uitbreiden? Dan ben jij de ideale kandidaat voor Prindustry!

Bekijk deze vacature...

Field Support Engineer, Netherlands


Landa is seeking a Field Support Engineer (FSE) who will be responsible for ensuring optimum customer satisfaction with Landa’s Nanographic Printing® presses by providing first-class technical support to Landa’s growing customer base and enhancing strong relationships with customers.

Bekijk deze vacature...

Product Owner


You work in a multicultural & innovative startup providing SaaS-based digital products to the print & publishing industry.You’ll be product owner of OctoBoost´s development team and responsible for the continuous growth and stability of the platform.

Bekijk deze vacature...

Offset Rotatiedrukker


Ben jij een ervaren Offset Rotatiedrukker en ligt jouw hart in het grafische? Dan is dit jouw baan! Voor de Rotatiedrukkerij zoeken we ervaren Offset Rotatiedrukkers om ons team mee uit te breiden.  

Bekijk deze vacature...

Projectmanager (Full time) (M/V)


Als projectmanager op de Studio, ben je een spin in het web en werk je nauw samen met de overige projectmanagers, vormgevers, (technisch) dtp’ers en de ICT afdeling.

Bekijk deze vacature...

Projectmanager (Full time) m/v


Als projectmanager op de Studio ben je een spin in het web en werk je nauw samen met de overige projectmanagers, vormgevers, (technisch) dtp’ers en de ICT afdeling. Daarnaast werk je samen met onze sales- en accountmanagers.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties