galerij overzicht vacatures

orderbegeleider Offset


Bij Koopmans Printmedia hebben we het druk! Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een Orderbegeleider offset – 40 uur per week  Ben jij een regelaar die graag zorgt voor het beste product voor de klant? En heb jij een grafische achtergrond in de offset?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature...

Orderbegeleider Sign & Display


Ben jij een regelaar die graag zorgt voor het beste product voor de klant? En heb jij een grafische achtergrond in de offset?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen: Als orderbegeleider ben je onze spin in het web. Je bewaakt de wensen van de klant, draagt zorg voor het verwerken…

Bekijk deze vacature...

Commercieel medewerker binnendienst


De horeca draait weer op volle toeren. Lees: we drukken weer bierviltjes, menukaarten en placemats aan de lopende band. En ook de eerste festivals staan stilaan weer op de agenda. Simian is booming! Het werk stroomt binnen: van spandoeken tot tickets en affiches. En straks start het beursseizoen ook nog. We hebben dus versterking nodig,…

Bekijk deze vacature...

Operations manager


Het doel van jouw functie als Operations manager is het optimaal organiseren van alle operationele processen op workflow, doorlooptijd, kwantiteit en kwaliteit van de productie en logistiek met de focus op veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten-efficiency.

Bekijk deze vacature...

Commercieel ordermanager


Als commercieel ordermanager ben je, met een team van 12 collega’s, het eerste aanspreekpunt voor de retail klanten. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, invoering en begeleiding van orders van binnenkomst t/m financiële verwerking van de orders en winkelpakketten na levering.

Bekijk deze vacature...

Vacature Signmaker / printoperator


Projectcolor zoekt op korte termijn een Signmaker/printoperator. Aan de mooiste klanten leveren wij een grote diversiteit aan signproducten. Wil jij dagelijks afwisselend werk dat gemonteerd wordt bij de grote retailers in Europa? Dan pas jij in ons professionele en enthousiaste team.

Bekijk deze vacature...

Calculator


Vanwege aanhoudende groei op de Nederlandse en Franse markt, zijn we op zoek naar een calculator die goed is met cijfers, excel en online offerte systemen zoals Salesforce en zelf ontwikkelde software. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in het boekenvak.

Bekijk deze vacature...

Stageplaatsen


Wij hechten waarde aan continue groei van medewerkers en studenten en bieden daarom ruime mogelijkheden om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Wij staan open om studenten te begeleiden in uiteenlopende studierichtingen voor diverse afdelingen.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties