galerij overzicht vacatures

Speciaal Drukker Conventioneel


Heb jij een passie voor techniek?  En wil je werken in een stabiele, groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar JOU! Voor Altrif Label B.V. zijn we op zoek naar een enthousiaste en fulltime Speciaal Drukker (m/v)

Bekijk deze vacature...

Ordermanager


Als ordermanager werk je samen met het huidige binnendienst team. Je bent verantwoordelijk voor het Voorbereiden en begeleiden van orders voor diverse klanten. Je bent de schakel tussen klanten, leveranciers en productie waardoor we uiteindelijk tot het gewenste resultaat komen.

Bekijk deze vacature...

Allround medewerker


Bij Multicopy The Communication Company | Bergen op Zoom bedenken we verrassende communicatieoplossingen en produceren we passende communicatiemiddelen voor bedrijven en instellingen in de regio. We zijn een modern printmediabedrijf met ambitie en toekomstperspectief. Om onze ambities waar te kunnen maken, zoeken we versterking in de functie van een allround medewerker (fulltime).

Bekijk deze vacature...

Technisch DTP-er/CTP-er/Digitaal drukker


Ben jij die duizendpoot die zowel bestanden kan klaarmaken voor digitaal drukken als voor de ctp machine, dan zoeken we jou. Je hebt ervaring met het Adobe CC-pakket en programma’s als Trueflow en Equios hebben geen geheimen voor je.

Bekijk deze vacature...

Snijder voor onze Polar snijmachines


Bij jij die gedreven vakman/vrouw die onze Polar snijmachine zelfstandig kan bedienen? Dan zoeken wij jou. Je werkzaamheden bestaan uit het snijden van verschillende materialen zoals papier, kunststof en karton*. Je kunt zelfstandig snijprogramma’s maken en hebt ervaring met mes wisselen. Daarnaast voer je ook zelf het nodige onderhoud uit.

Bekijk deze vacature...

(junior) calculator/ordermanager


Samen met onze calculator en ordermanager ben je de spil tussen de klant en onze organisatie. Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om klanten advies te geven en oplossingen te bieden op grafisch gebied, je maakt offertes, onderhoudt contact met onze leveranciers voor optimale inkoop en begeleidt de order tijdens het productieproces.

Bekijk deze vacature...

BBL Grafisch Operator printmachines voedingsmiddelen verpakkingen


Van Dam Machine BV heeft een leerplek beschikbaar voor een leergierige teamplayer die opgeleid wilt worden tot Grafisch Operator via een beroeps begeleidende leerweg bij de GOC in Veenendaal (erkende particuliere MBO instelling met deze opleiding vanaf niveau 2).

Bekijk deze vacature...

Stageplaatsen


Wij hechten waarde aan continue groei van medewerkers en studenten en bieden daarom ruime mogelijkheden om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Wij staan open om studenten te begeleiden in uiteenlopende studierichtingen voor diverse afdelingen.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties