galerij overzicht vacatures

Drukker


Wij zoeken een gedreven drukker met hart voor het vak en kennis van zaken. Je werkt in een 3 of 4-ploegendienst. Scholma Print & Media produceert op MAN Roland drukpersen formaat 70 x 100 cm. Je bent collegiaal en draagt bij aan een fijne werksfeer.

Bekijk deze vacature...

Offsetdrukker m/v


Wat ga je doen: In deze functie ga je aan de slag met een 5- of 6-kleurenpers. Je bent verantwoordelijk voor de productie van kwalitatief hoogwaardig drukwerk op een computergestuurde offset planopers. Dit ga je doen aan de hand van gemaakte offsetplaten, planning en orderinstructies.

Bekijk deze vacature...

Offset Rotatiedrukker


Als 1e Drukker richt je je op het instellen, bedienen en coördineren van de werkzaamheden aan een drukpers. Dit doe je samen met het team van 4-5 ploeggenoten, die je coacht, instrueert en aanstuurt. Tijdens het drukproces ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geproduceerde drukwerk en stuur je bij waar nodig.

Bekijk deze vacature...

Afwerker/Drukker


Wij zijn met spoed op zoek naar een alleskunner op grafisch gebied voor onze ambitieuze drukkerij in Den Haag. Met een klein, maar groeiend team produceren we voor uiteenlopende klanten een gevarieerd orderpakket. Geen werkdag is daardoor bij ons hetzelfde.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties