galerij overzicht vacatures

Ploegleider


Voor een van onze ploegen op de afwerking labels zijn we op zoek naar een ervaren ploegleider. Als ploegleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een ploeg van zo’n 15 medewerkers op onze afwerking. Indien nodig werk je zelf ook mee op de afdeling.

Bekijk deze vacature...

Vouwer (2 ploegen)


Voor het bedienen van onze moderne Herzog & Heymann vouwmachine zoeken wij een nieuwe collega. Op deze machine maak je bijsluiters en gelijmde booklets (voor bookletlabels). Verder maak je complexe bijsluiterproducten met in-line stansen en breng je sluitzegels aan. Onze machines zijn uitgerust met moderne inspectie-apparatuur voor lijm- en bedrukkingcontrole.

Bekijk deze vacature...

HP Indigo Operator


Werk je graag met de nieuwste technieken? Is het geheel zelfstandig bedienen van onze digitale persen (HP Indigo 7900, HP Indigo 12000 en HP 100K) jou op het lijf geschreven? Draai jij je hand niet om voor het maintenance programma van de digitale drukpersen en vind je het een uitdaging om storingen te analyseren en…

Bekijk deze vacature...

Commercieel ordermanager


Als commercieel ordermanager ben je, met een team van 12 collega’s, het eerste aanspreekpunt voor de retail klanten. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, invoering en begeleiding van orders van binnenkomst t/m financiële verwerking van de orders en winkelpakketten na levering.

Bekijk deze vacature...

Medewerker Tony’s Wikkelfactory


Hé aanpakker! Ben jij onze nieuwe Medewerker Tony’s Wikkelfactory bij Pakhuis 86? Als je houdt van afwisselend werk, blij wordt van mooi ingepakte pakjes én kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan, is deze baan voor jou!

Bekijk deze vacature...

Tussenjaar bij Pakhuis 86 (fulfilment, logistiek, coördinator)


Een tijdelijke fulltime baan in je tussenjaar? Die vind je bij Pakhuis 86! Klaar met je examens, maar nog geen idee wat je wilt studeren? Of ben je gestopt met studeren en kies je voor een tussenjaar? Als je op zoek bent naar een tijdelijke fulltime baan, dan vind je die bij Pakhuis 86!

Bekijk deze vacature...

Medewerker Fulfilment (24-36 uur)


Maak jij altijd indruk met mooi ingepakte cadeaus op verjaardagen? Houd je ervan als alles tot in de details klopt? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel én lijkt het je leuk om verschillende afwerkingsmachines te (leren) bedienen? Dan is de functie Medewerker Fulfilment echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature...

Machine Operator


Als Machine Operator help je bij het in- en omstellen van de drukpers en randapperatuur zoals de bindstraat, de snijder de uitlegstraat, verpakkingsstraat en de palletiseer-robot. Daarnaast stapel je het drukwerk op pallets volgens het opgegeven stapelschema. Ook het controleren op kwaliteit van de nabewerking van het drukwerk (lijmen, snijden, vouwen) behoort tot je verantwoordelijkheden.

Bekijk deze vacature...

Stageplaatsen


Wij hechten waarde aan continue groei van medewerkers en studenten en bieden daarom ruime mogelijkheden om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Wij staan open om studenten te begeleiden in uiteenlopende studierichtingen voor diverse afdelingen.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties