galerij overzicht vacatures

Resource Planner Production Printing Products


Als Resource Planner bij Canon Nederland in Den Bosch heb jij een uitdagende, dynamische functie waarbij stressbestendigheid en multitasking skills noodzakelijk zijn.

Bekijk deze vacature...

Junior medewerker nabewerker


Als Junior Medewerker Nabewerking ben je verantwoordelijk voor het maken van grafische eindproducten voor diverse klanten. Je gaat aan de slag met onze lamineer-, plak-, snij-, vouw-, hecht- en inpakmachines. Hiermee produceren we mooie producten, zoals kaarten, mailings, folders, brochures en magazines.

Bekijk deze vacature...

Projectmanager (Full time) (M/V)


Als projectmanager op de Studio, ben je een spin in het web en werk je nauw samen met de overige projectmanagers, vormgevers, (technisch) dtp’ers en de ICT afdeling.

Bekijk deze vacature...

Projectmanager (Full time) m/v


Als projectmanager op de Studio ben je een spin in het web en werk je nauw samen met de overige projectmanagers, vormgevers, (technisch) dtp’ers en de ICT afdeling. Daarnaast werk je samen met onze sales- en accountmanagers.

Bekijk deze vacature...

Ervaren vouwers/ snijders/ hechters (m/v) – 3 ploegen


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij graag werken met de nieuwste machines? Dan zijn wij op zoek naar jou om de afdeling After Press verder uit te breiden!

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties