galerij overzicht vacatures

Commercieel medewerker binnendienst


De horeca draait weer op volle toeren. Lees: we drukken weer bierviltjes, menukaarten en placemats aan de lopende band. En ook de eerste festivals staan stilaan weer op de agenda. Simian is booming! Het werk stroomt binnen: van spandoeken tot tickets en affiches. En straks start het beursseizoen ook nog. We hebben dus versterking nodig,…

Bekijk deze vacature...

Operations manager


Het doel van jouw functie als Operations manager is het optimaal organiseren van alle operationele processen op workflow, doorlooptijd, kwantiteit en kwaliteit van de productie en logistiek met de focus op veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten-efficiency.

Bekijk deze vacature...

Commercieel ordermanager


Als commercieel ordermanager ben je, met een team van 12 collega’s, het eerste aanspreekpunt voor de retail klanten. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, invoering en begeleiding van orders van binnenkomst t/m financiële verwerking van de orders en winkelpakketten na levering.

Bekijk deze vacature...

Design Team Manager


Voor onze vestiging in Haarlem zijn we op zoek naar een Design Team Manager! Onze Designafdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen van beveiligd drukwerk in combinatie met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op dit gebied. Hierbinnen vallen hoofdzakelijk reis – en identiteitskaarten van over de hele wereld, maar ook andere uitingen die beveiligd drukwerk behoeven…

Bekijk deze vacature...

Stageplaatsen


Wij hechten waarde aan continue groei van medewerkers en studenten en bieden daarom ruime mogelijkheden om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Wij staan open om studenten te begeleiden in uiteenlopende studierichtingen voor diverse afdelingen.

Bekijk deze vacature...

WordPress database ontwikkelaar (stagiaire)


Wij zijn op zoek naar een stagiaire met gevoel voor WordPress skills. En heb jij oog voor de technische details? Dan is dit misschien wat je zoekt! Wij hebben plaats voor een zelflerende webdesigner voor 40 uur per week, die ook met WordPress uit de voeten kan.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties