galerij overzicht vacatures

Financial Controller (MT lid)


Als directe sparringpartner van de algemeen directeur en vanuit je rol in het MT speel je een belangrijke rol in het verder brengen van de organisatie op de lange termijn. Je bent verantwoordelijk voor het financiële beleid, de bedrijfsvoering en voor het verder professionaliseren hiervan, waar mogelijk automatiseer je deze.

Bekijk deze vacature...

Applicatiebeheerder/Fin. Adm.


In deze gecombineerde functie vindt regelmatig afwisseling plaats tussen: de ondersteuning van het Hoofd Financiën bij de uit te voeren werkzaamheden op administratief gebied en het opstellen van verschillende (standaard) rapportages. En het coördineren en oplossen van functionele vraagstukken met betrekking tot de ICT-infrastructuur van de organisatie.

Bekijk deze vacature...

Stageplaatsen


Wij hechten waarde aan continue groei van medewerkers en studenten en bieden daarom ruime mogelijkheden om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Wij staan open om studenten te begeleiden in uiteenlopende studierichtingen voor diverse afdelingen.

Bekijk deze vacature...

WordPress database ontwikkelaar (stagiaire)


Wij zijn op zoek naar een stagiaire met gevoel voor WordPress skills. En heb jij oog voor de technische details? Dan is dit misschien wat je zoekt! Wij hebben plaats voor een zelflerende webdesigner voor 40 uur per week, die ook met WordPress uit de voeten kan.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties