overzicht bedrijven/werkgevers/bureaus

BDUprint B.V.


Voor het snel, goed en tegen concurrerend tarief drukken van kranten bent u bij ons op het juiste adres. Door de snel veranderende behoeften bij onze klanten passen wij onze productiemiddelen aan. Flexibiliteit & snelheid, kwaliteit & betrouwbaarheid zijn daarbij sleutelbegrippen. Als zelfstandige- en onafhankelijke organisatie manifesteren wij ons daarbij als partner in de grafimedia-keten.

Bekijk dit bedrijf...

C3 werkt!


Een loopbaan heet niet voor niets loopbaan. Bij een loopbaan hoort beweging. Het is al lang geen eenmalige keuze meer, maar een levenslang proces. C3 is de drijvende kracht achter loopbaanontwikkeling. Voor iedereen die stilstaat, vastloopt of richting zoekt en wil werken vanuit datgene wat hem of haar beweegt.

Bekijk dit bedrijf...

Canon Nederland n.v.


Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Canon is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Europese Topwerkgever 2021.

Bekijk dit bedrijf...

CCL Label Oss BV


CCL is ’s wereld grootste producent voor zelfklevende etiketten, films, polymeerbankbiljetten andere gedrukte verpakkingsoplossingen en heeft 22.000 mensen in dienst verdeeld over 180 productielocaties in 40 landen. Bij CCL Label Oss ontwikkelen en produceren we secundaire verpakkingsmaterialen zoals labels, bookletlabels en bijsluiters voor de farma en (agro)chemische industrie. Dit doen we met meer dan 100…

Bekijk dit bedrijf...

Conpax Kartonnages B.V.


Conpax Kartonnages B.V. is een producent van vouwkarton verpakkingen en disposables en is lid van de Conpax Groep, dat op haar beurt weer een onderdeel vormt van Papstar Holding AG, een internationale groep met haar hoofdkantoor in Duitsland en met nog 2 andere productiebedrijven in papier/karton.

Bekijk dit bedrijf...

Dataline


Dataline (www.dataline.eu) heeft een duidelijk doel: de nummer #1blijven in MIS/ERP-software voor de grafische industrie in de Benelux. Dataline is actief in 16 landen met de software MultiPress, welke dagelijks door meer dan 7000 users gebruikt wordt. Dataline heeft kantoren in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Het Dataline-team bestaat uit zo’n 45 enthousiaste collega’s. Meer weten over Dataline?…

Bekijk dit bedrijf...

Dekkers van Gerwen


Als drukkerij met al meer dan 100 jaar aan ervaring, behoren wij tot de top van Nederland. Wij noemen ons creators in printing met een reden: wij beschikken over de nieuwste technologieën waarmee wij producten realiseren en zijn daarbij te allen tijde op zoek naar innovatieve en creatieve oplossingen om perfect drukwerk voor onze klanten…

Bekijk dit bedrijf...

Drukwerkdeal


De allergrootste online drukkerij van de Benelux. Jouw eigen unieke flyers, briefpapier, visitekaartjes, spandoeken en andere originele reclame uitingen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een groot assortiment aan online drukwerk! Met onze persoonlijke service, via diverse kanalen, unieke aftersales en vaste contactpersonen, helpen wij je graag. Wij zijn immers nog steeds…

Bekijk dit bedrijf...

FUJIFILM Sericol Nederland B.V.


Fujifilm biedt geavanceerde technologieën voor o.a. de drukwerkindustrie en ontwikkelt al meer dan 20 jaar belangrijke inkjetprinttechnologieën ter ondersteuning van de overgang van analoge naar digitale productie.

Bekijk dit bedrijf...

ISI Publishing Innovators


Sinds 1999 ontwikkelt en integreert ISI publishing innovators software voor de automatisering van creatie en verwerking van communicatieuitingen. Een brede groep gebruikers van MKB tot en met multinationals maken gebruik van onze software oplossingen.

Bekijk dit bedrijf...