overzicht bedrijven/werkgevers/bureaus

Altrif Label


Altrif Label is één van de grootste etikettendrukkerijen van de Benelux. In meer dan 30 jaar zijn we gegroeid van een garagebox naar een drukkerij met meer dan 100 medewerkers. Onze etiketten leveren wij inmiddels in meer dan 16 landen door heel Europa. We zijn eigenaar van één van de grootste digitale drukstraten en beschikken…

Bekijk dit bedrijf...

Athena Graphics


Athena Graphics is een verpakkingslithograaf die is uitgegroeid tot één van de belangrijkste Europese marktleiders. Wij leveren kwalitatieve prepress, flexodrukvormen en online diensten aan de ganse verpakkingsketen om de time-to-market te verkleinen.

Bekijk dit bedrijf...

BDUprint B.V.


Voor het snel, goed en tegen concurrerend tarief drukken van kranten bent u bij ons op het juiste adres. Door de snel veranderende behoeften bij onze klanten passen wij onze productiemiddelen aan. Flexibiliteit & snelheid, kwaliteit & betrouwbaarheid zijn daarbij sleutelbegrippen. Als zelfstandige- en onafhankelijke organisatie manifesteren wij ons daarbij als partner in de grafimedia-keten.

Bekijk dit bedrijf...

Be Ink


Wij zijn Be Ink, masters in print. Met een geweldige dosis kennis van het vak, maken we communicatie voor nu. En dat laten we graag zien en horen. Vraag ons alles over print; we leggen het je met het grootste plezier uit. Inkt is onze passie. We houden elke verandering in de gaten. En in…

Bekijk dit bedrijf...

Bergslot B.V.


Bergslot B.V. is de werkmaatschappij van de Bergslot Groep. De Bergslot groep is onderdeel van TVE Groep, één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties.

Bekijk dit bedrijf...

Canon Nederland n.v.


Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Canon is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Europese Topwerkgever 2021.

Bekijk dit bedrijf...

Carebo B.V.


Carebo is dé specialist in het veredelen en personaliseren van bedrijfskleding en promotiekleding. De technieken die wij in eigen huis uitvoeren zijn zeefdruk, transfers, digitaal printen en borduren. Mede doordat ons team beschikt over de laatste vakkennis kunnen wij onze klanten juist adviseren. Naast goede kwaliteit en afspraken na komen vinden wij de persoonlijke aanpak…

Bekijk dit bedrijf...

CCL Label Oss BV


CCL is ’s wereld grootste producent voor zelfklevende etiketten, films, polymeerbankbiljetten andere gedrukte verpakkingsoplossingen en heeft 22.000 mensen in dienst verdeeld over 180 productielocaties in 40 landen. Bij CCL Label Oss ontwikkelen en produceren we secundaire verpakkingsmaterialen zoals labels, bookletlabels en bijsluiters voor de farma en (agro)chemische industrie. Dit doen we met meer dan 100…

Bekijk dit bedrijf...

Conpax Kartonnages B.V.


Conpax Kartonnages B.V. is een producent van vouwkarton verpakkingen en disposables en is lid van de Conpax Groep, dat op haar beurt weer een onderdeel vormt van Papstar Holding AG, een internationale groep met haar hoofdkantoor in Duitsland en met nog 2 andere productiebedrijven in papier/karton.

Bekijk dit bedrijf...

Damen Drukkers BV


Bij Damen willen we de beste zijn, in alles wat we doen. Daar heb je vakmensen voor nodig met een passie voor mooi drukwerk, maar ook de moed en middelen om in de nieuwste technieken te investeren. Een kwestie van focus, de zaak strak organiseren en elkaar scherp houden. Elke dag weer.

Bekijk dit bedrijf...

Bedrijfstype

Uw profiel online

Werkgevers die zich op deze website aanmelden blijven onder deze rubriek vermeld staan, ook als er geen actieve vacatures meer zijn. Wilt u alleen vermeld worden met de mogelijkheid tot open sollicitaties, dan kunt u dat bij de aanmaak van het profiel kenbaar maken.

Aangemelde bedrijven kunnen na inloggen de profielen van kandidaten bekijken.

Indien het profiel verwijderd dient te worden, is dat na inloggen met uw account mogelijk.