overzicht bedrijven/werkgevers/bureaus

BDUprint B.V.


Voor het snel, goed en tegen concurrerend tarief drukken van kranten bent u bij ons op het juiste adres. Door de snel veranderende behoeften bij onze klanten passen wij onze productiemiddelen aan. Flexibiliteit & snelheid, kwaliteit & betrouwbaarheid zijn daarbij sleutelbegrippen. Als zelfstandige- en onafhankelijke organisatie manifesteren wij ons daarbij als partner in de grafimedia-keten.

Bekijk dit bedrijf...

Be Ink


Wij zijn Be Ink, masters in print. Met een geweldige dosis kennis van het vak, maken we communicatie voor nu. En dat laten we graag zien en horen. Vraag ons alles over print; we leggen het je met het grootste plezier uit. Inkt is onze passie. We houden elke verandering in de gaten. En in…

Bekijk dit bedrijf...

Bergslot B.V.


Bergslot B.V. is de werkmaatschappij van de Bergslot Groep. De Bergslot groep is onderdeel van TVE Groep, één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties.

Bekijk dit bedrijf...

C3 werkt!


Een loopbaan heet niet voor niets loopbaan. Bij een loopbaan hoort beweging. Het is al lang geen eenmalige keuze meer, maar een levenslang proces. C3 is de drijvende kracht achter loopbaanontwikkeling. Voor iedereen die stilstaat, vastloopt of richting zoekt en wil werken vanuit datgene wat hem of haar beweegt.

Bekijk dit bedrijf...

Canon Nederland n.v.


Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Canon is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Europese Topwerkgever 2021.

Bekijk dit bedrijf...

CCL Label Oss BV


CCL is ’s wereld grootste producent voor zelfklevende etiketten, films, polymeerbankbiljetten andere gedrukte verpakkingsoplossingen en heeft 22.000 mensen in dienst verdeeld over 180 productielocaties in 40 landen. Bij CCL Label Oss ontwikkelen en produceren we secundaire verpakkingsmaterialen zoals labels, bookletlabels en bijsluiters voor de farma en (agro)chemische industrie. Dit doen we met meer dan 100…

Bekijk dit bedrijf...

Conpax Kartonnages B.V.


Conpax Kartonnages B.V. is een producent van vouwkarton verpakkingen en disposables en is lid van de Conpax Groep, dat op haar beurt weer een onderdeel vormt van Papstar Holding AG, een internationale groep met haar hoofdkantoor in Duitsland en met nog 2 andere productiebedrijven in papier/karton.

Bekijk dit bedrijf...

Damen Drukkers BV


Bij Damen willen we de beste zijn, in alles wat we doen. Daar heb je vakmensen voor nodig met een passie voor mooi drukwerk, maar ook de moed en middelen om in de nieuwste technieken te investeren. Een kwestie van focus, de zaak strak organiseren en elkaar scherp houden. Elke dag weer.

Bekijk dit bedrijf...

Dataline


Dataline (www.dataline.eu) heeft een duidelijk doel: de nummer #1blijven in MIS/ERP-software voor de grafische industrie in de Benelux. Dataline is actief in 16 landen met de software MultiPress, welke dagelijks door meer dan 7000 users gebruikt wordt. Dataline heeft kantoren in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Het Dataline-team bestaat uit zo’n 45 enthousiaste collega’s. Meer weten over Dataline?…

Bekijk dit bedrijf...

Dekkers van Gerwen


Als drukkerij met al meer dan 100 jaar aan ervaring, behoren wij tot de top van Nederland. Wij noemen ons creators in printing met een reden: wij beschikken over de nieuwste technologieën waarmee wij producten realiseren en zijn daarbij te allen tijde op zoek naar innovatieve en creatieve oplossingen om perfect drukwerk voor onze klanten…

Bekijk dit bedrijf...

Bedrijfstype

Uw profiel online

Werkgevers die zich op deze website aanmelden blijven onder deze rubriek vermeld staan, ook als er geen actieve vacatures meer zijn. Wilt u alleen vermeld worden met de mogelijkheid tot open sollicitaties, dan kunt u dat bij de aanmaak van het profiel kenbaar maken.

Indien het profiel verwijderd dient te worden, is dat na inloggen met uw account mogelijk.