in alfa per 6 maart 2019 - na de zomer in beta

overzicht bedrijven/werkgevers

Luit.nl


Communicatiebureau luit.nl: 25 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven op het gebied van de inzet van de juiste mediamix. Wij adviseren, bouwen en onderhouden doelgroep gerichte web- en/of app toepassingen. Vanzelfsprekend passend in uw unieke mix van mediakanalen.

Bekijk dit bedrijf...

Reclameland


Reclameland B.V. is een Nederlandse online drukkerij. In Groningen is het traffic centrum en de productiehal gevestigd. Vanaf één locatie produceren wij dan ook, in tegenstelling tot andere online drukkers, al het bestelde drukwerk zelf.

Bekijk dit bedrijf...

Prindustry


We are market leader of webshops for printed products in the Benelux. Now we are going to conquer the rest of Europe! Do you want to help build an innovative platform and boost the graphic industry in Europe? Keep reading!

Bekijk dit bedrijf...

Dataline


Dataline (www.dataline.eu) heeft een duidelijk doel: de nummer #1blijven in MIS/ERP-software voor de grafische industrie in de Benelux. Dataline is actief in 16 landen met de software MultiPress, welke dagelijks door meer dan 7000 users gebruikt wordt. Dataline heeft kantoren in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Het Dataline-team bestaat uit zo’n 45 enthousiaste collega’s. Meer weten over Dataline?…

Bekijk dit bedrijf...

Moderna Printing


Onze bedrijfsconcept werd ontwikkeld om uw tijdschriften, catalogi, vakbladen en folderwerk op een bijzonder flexibele, milieusparende en zo economisch mogelijke manier te produceren. Op onze site in Paal-Beringen beschikken we over heatset rotatie drukpersen, vellenpersen, veredelingsmachines, hecht- en bindstraten en zelfs sealmachines met als doel uw drukwerken snel, efficiënt en aan topkwaliteit te leveren.

Bekijk dit bedrijf...

ISI Publishing Innovators


Sinds 1999 ontwikkelt en integreert ISI publishing innovators software voor de automatisering van creatie en verwerking van communicatieuitingen. Een brede groep gebruikers van MKB tot en met multinationals maken gebruik van onze software oplossingen.

Bekijk dit bedrijf...

Multicopy


In een tijd dat het gewoon was om bij de drukker wekenlang te wachten op je visitekaartjes en dat kopiëren nog geen gemeengoed was is Multicopy in Nederland begonnen. Als een onderdeel van de Koninklijke Bijenkorf Beheer.

Bekijk dit bedrijf...

KVGO


Voor alles is het KVGO een vereniging van en voor ondernemers. Ondernemers die werken in de communicatiebranche. Waar mogelijk adviseert, ondersteunt en vertegenwoordigt het KVGO de leden op weg naar een gezonde grafimediabranche. Bij het KVGO zijn eind 2018 zo’n 800 bedrijven aangesloten. In deze ondernemingen werken bijna 13.000 mensen. De vereniging kent in de Ledenraad die…

Bekijk dit bedrijf...

Wihabo


Wihabo is een veelzijdige grafische dienstverlener die al 30 jaar meedraait op de particuliere en zakelijke markt. De mentaliteit van ons familiebedrijf kenmerkt zich door een enorme klantgerichtheid.

Bekijk dit bedrijf...

Senefelder Misset Doetinchem


Senefelder Misset is dé dienstverlener op het gebied van drukwerkoplossingen en ondersteuning in de gehele grafische keten. Zowel voor kleine en middelgrote uitgevers als voor verenigingen, stichtingen en chartitatieve instellingen met uitgeefactiviteiten. Wij leveren niet alleen geavanceerde printoplossingen in rotatie offset en vellen offset, maar ook ondersteuning bij vormgeving en prepress en de logistieke dienstverlening.…

Bekijk dit bedrijf...

Bedrijfstype