Werkwijze

algemeen

Printmediabanen is een 'vacature portal', bedoeld om werkgevers en werkzoekenden één centrale 'plek' aan te bieden, waar vraag en aanbod elkaar kunnen vinden in de volle breedte van het printmedia banen speelveld.

Printmediabanen en/of C3 werkt! zijn zelf geen directe onderhandelaar in vraag en aanbod. De algehele behandeling van vacatures komt voor rekening van werkgevers zelf en/of de daarvoor gekozen bureaus die aan dit platform zijn verbonden.

Ondanks het feit dat C3 werkt! zelf geen actieve rol in de selectie van kandidaten heeft, is het wel zo dat de actieve buitendienst vraag en aanbod van banen bij elkaar kan brengen. In gesprekken met bedrijven heeft de buitendienst nadrukkelijk wel een rol een mogelijke link tussen de vacature en de op het platform aanwezige kandidaten te kunnen maken.

Basiswerking van deze webapplicatie

  • voor werkgevers - werkgevers maken één gebruikersprofiel aan, ook wanneer het bedrijf meerdere vestigingen heeft. De basis van de  persoonlijke account gegevens worden verwerkt om vervolgens in te kunnen loggen en nadien vacatures te kunnen indienen. In het bedrijfsprofiel worden de basis bedrijfs gegevens geplaatst, die in elke vacature worden overgenomen. Deze kunnen per vacature worden aangepast.
    Werkgevers krijgen (na inlog) via 'onze vacatures' een lijstweergave van de actieve vacatures. Per vacature kan de inhoud worden bewerkt of verwijderd.
  • voor kandidaten - kandidaten maken één gebruikersprofiel aan. De basis van de  persoonlijke account gegevens worden verwerkt om vervolgens in te kunnen loggen en nadien één kandidaatsprofiel in te kunnen indienen. Dit profiel kan na (later) inloggen worden bewerkt of verwijderd. Een kandidaat heeft het recht haar/zijn CV niet beschikbaar te stellen aan geïnteresseerde bedrijven. In dat geval kan een werkgever een verzoek indienen tot verzending.
  • sollicitanten hoeven zich niet te registreren als kandidaat. De ingevulde gegevens komen direct terecht bij de administrator, bij C3 werkt! en bij de contactpersoon van het bedrijf van waaraf de vacature is ingevoerd. De kandidaat moet expliciet toestemming geven dat zijn gegevens door derden kunnen worden ingezien.
toegang
vacatures plaatsen
kandidaat aanmelden
solliciteren
kosten

Onze werkwijze

Printmediabanen.nl omvat  een uitgebreide web applicatie met flink wat functionaliteit voor werkgevers, kandidaten en sollicitanten. Op deze pagina worden de verschillende gebruiksmogelijkheden duidelijk gemaakt. Bij vragen, neem contact op met C3 werkt!, tel. (0318) 53 91 39 of e-mail info@c3werkt.nl.