galerij overzicht vacatures

orderbegeleider Offset


Bij Koopmans Printmedia hebben we het druk! Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een Orderbegeleider offset – 40 uur per week  Ben jij een regelaar die graag zorgt voor het beste product voor de klant? En heb jij een grafische achtergrond in de offset?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature...

Orderbegeleider Sign & Display


Ben jij een regelaar die graag zorgt voor het beste product voor de klant? En heb jij een grafische achtergrond in de offset?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen: Als orderbegeleider ben je onze spin in het web. Je bewaakt de wensen van de klant, draagt zorg voor het verwerken…

Bekijk deze vacature...

Machinevoerder vouw-plakmachine


Het nauwkeurig en efficiënt verwerken van orders aan de vouw-plakmachine. Hiermee speel je een cruciale rol in het vervaardigen van onze eindproducten bestaande uit diverse soorten kartonnen verpakkingen, waaronder langsnaad, autolock en interieurdozen. Vanuit de farmaceutische-, cosmetica- en groensector worden hier hoge eisen aan gesteld.

Bekijk deze vacature...

Machinevoerder snij-/vouwmachine


Het nauwkeurig en efficiënt verwerken van orders op onze snij- en vouwmachines op de Binderij. Hiermee speel je een cruciale rol in het vervaardigen van onze eindproducten, bestaande uit diverse soorten bijsluiters. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega met verantwoordelijkheidsgevoel, die het leuk vindt om deel uit te maken van ons team.

Bekijk deze vacature...

Offsetdrukker


Het nauwkeurig en efficiënt vervaardigen van kwaliteitsdrukwerk, waaraan hoge eisen worden gesteld, voor de farmaceutische-, cosmetica- en groensector. Onze drukpersen dienen zelfstandig ingesteld en bediend te worden. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega met verantwoordelijkheidsgevoel, die het leuk vindt om deel uit te maken van ons team.

Bekijk deze vacature...

Technisch DTP’er


Wij zoeken op korte termijn een technisch DTP’er die zich bezig gaat houden met het opmaken/corrigeren van diverse documenten, het maken van proeven, printen, het verzorgen van imposities en het vervaardigen van drukplaten. Iemand die zich bezig houdt met het onderhouden en maken van Expressionmanager webshops. Een leergierig persoon die weet van aanpakken.

Bekijk deze vacature...

Vacature Signmaker / printoperator


Projectcolor zoekt op korte termijn een Signmaker/printoperator. Aan de mooiste klanten leveren wij een grote diversiteit aan signproducten. Wil jij dagelijks afwisselend werk dat gemonteerd wordt bij de grote retailers in Europa? Dan pas jij in ons professionele en enthousiaste team.

Bekijk deze vacature...

Medewerker Expeditie


Jij bent werkzaam in de laatste schakel van het drukproces. De functie bestaat uit het afstellen van de machines en het stapelen van de pakketten op een pallet. Daarnaast ondersteun je de drukkerij met het voorbereiden van de orders en het onderhoud van de pers. Je valt in de ploeg onder de leiding van de…

Bekijk deze vacature...

Design Team Manager


Voor onze vestiging in Haarlem zijn we op zoek naar een Design Team Manager! Onze Designafdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen van beveiligd drukwerk in combinatie met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op dit gebied. Hierbinnen vallen hoofdzakelijk reis – en identiteitskaarten van over de hele wereld, maar ook andere uitingen die beveiligd drukwerk behoeven…

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties