galerij overzicht vacatures

Commercieel medewerker binnendienst (junior)


Als Commercieel medewerker binnendienst bij Nic Oud adviseer jij onze klanten tijdens het aankoopproces. Jij weet de wensen van onze klant op de juiste manier te vertalen naar de juiste oplossingen. Daarnaast ben je elke dag bezig met het verbeteren van je doelen in sales en met acquisitie gesprekken. Wil jij werken bij Nic Oud?…

Bekijk deze vacature...

DTP-er/sign medewerker (16-32 uur)


Wil jij als DTP-er werken voor verschillende opdrachtgevers in het mkb? Denk je graag mee over het bewerken en opmaken van marketingproducten? En zie jij jezelf aan de slag gaan bij een bedrijf dat gericht is op duurzaamheid? Dan is deze vacature bij DMprintmedia echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature...

Verkoper binnendienst


Als Verkoper binnendienst maak je deel uit van een leuk en ervaren team en ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Bekijk deze vacature...

Enthousiaste medewerker grafische expeditie (m/v)


Ben jij leergierig, secuur en daadkrachtig? En ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan binnen een klein team met uiteenlopende werkzaamheden? Jouw werkzaamheden lopen uiteen van administratie en voorraadbeheer tot het verpakken van producten die netjes bij onze klanten terecht komen. De functie is fulltime (4 dagen van 9 uur) en in…

Bekijk deze vacature...

Steller (Nabewerking)


In de functie van Steller ben je werkzaam op de afdeling Nabewerking. Op deze afdeling worden de papieren bijsluiters omgezet naar gevouwen bijsluiters met behulp van verschillende vouwmachines. Als Steller ben je verantwoordelijk voor het in- en omstellen van de vouwmachines. In deze functie rapporteer je aan de Supervisor. Je bent werkzaam in ploegendienst.

Bekijk deze vacature...

Productiemedewerker Rotterdam Centrum


Houd je van afwisseling? In de veelzijdige functie van Productiemedewerker werk je met de modernste technieken en de nieuwste printers. Je ondersteunt je collega’s met de algehele productie en afwerking van de verschillende producten die o.a. variëren van visitekaartjes tot beurswanden. 

Bekijk deze vacature...

Commerciële medewerker binnendienst


Multicopy Drachten | Leeuwarden is een groeiend en innoverend bedrijf. Door de toegenomen orderstroom hebben we jou nodig! Wat houdt de functie in? Als commercieel medewerker binnendienst ben je dagelijks bezig om de beste service te bieden aan onze klanten. Gedreven onderzoek je nieuwe kansen bij onze klanten, en biedt daarin mogelijkheden die de klant…

Bekijk deze vacature...

Vacature offsetdrukker Nijoff Etiketten BV


Wij zijn op zoek naar een ervaren Offsetdrukker. Ben jij technisch onderlegd vanuit een opleiding of heb jij twee rechterhanden? Wil jij werken voor een stabiel bedrijf met leuke collega’s in een innovatieve werkomgeving? Met volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden?

Bekijk deze vacature...

Productiemedewerker Schiedam


Houd je van afwisseling? In de veelzijdige functie van Productiemedewerker werk je met de modernste technieken en de nieuwste printers. Je verzorgt de algehele productie en afwerking van de verschillende producten die o.a. variëren van visitekaartjes tot beurswanden. Ook doe je wat klein opmaakwerk en maak je calculaties voor onze klanten.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties