galerij overzicht vacatures

Vacature support medewerker met ICT/preprint kennis


Je gaat ons professional services team versterken bij het ondersteunen van onze klanten op het gebied van workflow automatisering, PDF workflows en kleurbeheersing. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze klanten bij het gebruik van onze productie workflow oplossingen. Daarnaast ontzorgen wij onze klanten bij het inrichten en onderhouden van onze software oplossingen.

Bekijk deze vacature...

Diepdrukker / Flexodrukker / Offsetdrukker


Vanwege een snel noodzakelijke uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor de positie van DIEPDRUKKER (locatie Keijzer Papier in Wormerveer)

Bekijk deze vacature...

Medewerker Afterpress


Als medewerker Afterpress kom je te werken op de afdeling Afterpress. Dit omvat de machinale nabewerking van de vellen die van de drukpers komen. Deze worden op deze afdeling verder bewerkt. Snijden, vouwen, boren, rillen en stansen hoort bij jouw takenpakket.

Bekijk deze vacature...

Hulpdrukker


Als hulpdrukker ondersteun je de drukker bij het verwerken van drukorders. Je doet controle op kwaliteit van het drukwerk, ondersteunt bij het onderhouden van machines en het voorbereiden en bedienen van de drukpers.

Bekijk deze vacature...

Operator Snijmachine


​In de functie van Snijder ben je werkzaam op de afdeling Nabewerking. Op deze afdeling worden de gedrukte bijsluiters omgezet naar gesneden bijsluiters met behulp van snijmachines. Je bent verantwoordelijk voor diverse snijmachines en disciplines.

Bekijk deze vacature...

Diepdrukkers


Vanwege een snel noodzakelijke uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor de positie van diepdrukkers (locatie Keijzer Papier in Wormerveer).

Bekijk deze vacature...

Allround Print Operator – 40 uur


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Koopmans Printmedia is op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Allround Print Operator om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van diverse printorders, evenals het uitvoeren van kleine afwerkingstaken zoals snijden op onze kleine snijplotter.

Bekijk deze vacature...

Leerling Operator Drukkerij


Werken in de techniek met doorgroeimogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben jij leergierig, heb je technisch inzicht, wil je werken met hightech machines met de nieuwste snufjes en is het werken in wisselende diensten voor jou geen probleem? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature...

Ervaren Operator Drukkerij


Werken in de techniek met doorgroeimogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou! Ervaren Operator / Drukker Ben jij die ervaren operator in de rotatieoffset, vellen, flexo of diepdruk? Dan gaan we graag met jou in gesprek.  Wij zoeken voor onze afdeling ‘Drukkerij’ operators die onze teams willen komen versterken. Wij geven je trouwens graag…

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties