galerij overzicht vacatures

Print Operator


Pondres werkt voor hele mooie klanten zoals Hallmark, Shoeby, Nutricia, Nationale Postcode Loterij en DAF. Als Print Operator ben je verantwoordelijk voor het verwerken van diverse printopdrachten op de printsystemen en het controleren van de printkwaliteit. Daarnaast voer je onderhoud uit aan de machines en verhelp je storingen op operator niveau.

Bekijk deze vacature...

Orderbegeleider offset


Bij Koopmans printmedia hebben we het druk! Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Orderbegeleider offset – 40 uur per week. Ben jij een regelaar die graag zorgt voor het beste product voor de klant? En heb jij een grafische achtergrond in de offset? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature...

Calculator – medewerker verkoop Binnendienst


Ben je goed met cijfers, ben je gedreven in het binnenhalen van klanten door middel van een goede en mooie offerte? Dan is Koopmans Prinmedia opzoek naar jou. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: Calculator/medewerker Verkoop Binnendienst-  40 uur per week.

Bekijk deze vacature...

Junior Printoperator


Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met onze hypermoderne printers en snijmachines om de mooiste reclameborden, foto’s en drukwerk te produceren? Ben je enthousiast en gemotiveerd en ga je altijd net even dat stapje verder? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk deze vacature...

Drukker / Rotatiedrukker


Voor onze drukkerij in Diemen zijn wij op zoek naar een fulltime drukker die niet terugdeinst van een knap staaltje techniek!  Als drukker ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces in onze cortina KBA offset drukkerij, je zorgt ervoor dat productiegegevens correct geregistreerd en gedocumenteerd worden en voert kwaliteitscontroles uit. Ook ben je verantwoordelijk voor…

Bekijk deze vacature...

Customer Success Medewerker


Word jij blij van een blije klant? En weet jij met jouw enthousiasme en persoonlijke instelling klanten aan jou en ons bedrijf te binden? Lijkt het je tof om, mede dankzij jou, met onze (online) drukkerij te groeien tot een van de grootste etiketten leverancier van de Benelux en Duitsland? Lees dan vooral verder!

Bekijk deze vacature...

Operator afwerking labels (3 ploegen)


In verband met de uitbreiding zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor onze afwerking labels. Op onze afwerking worden de gedrukte etiketten op rol nabewerkt. Een groot aantal machines voert verschillende bewerkingen uit zoals het snijden, coderen, braille markeren, lakken, stansen en wikkelen. We hebben diverse mogelijkheden in zowel 2- als 3 ploegendienst.  Zoek…

Bekijk deze vacature...

Offset vellendrukker


Ben jij op zoek naar een technische baan waarin je je verder kunt ontwikkelen. Vanwege de groei van onze activiteiten is Royal Sens op zoek naar gemotiveerde offset vellendrukkers. Je komt te werken in een hoogwaardige grafische productieomgeving binnen een bedrijf dat al 125 jaar mooie producten maakt en veel waarde hecht aan een gezellige…

Bekijk deze vacature...

Medewerker Fulfilment (24-36 uur)


Maak jij altijd indruk met mooi ingepakte cadeaus op verjaardagen? Houd je ervan als alles tot in de details klopt? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel én lijkt het je leuk om verschillende afwerkingsmachines te (leren) bedienen? Dan is de functie Medewerker Fulfilment echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature...

Stageplaatsen


Wij hechten waarde aan continue groei van medewerkers en studenten en bieden daarom ruime mogelijkheden om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Wij staan open om studenten te begeleiden in uiteenlopende studierichtingen voor diverse afdelingen.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties