galerij overzicht vacatures

Drukker


Wij zoeken een gedreven drukker met hart voor het vak en kennis van zaken. Je werkt in een 3 of 4-ploegendienst. Scholma Print & Media produceert op MAN Roland drukpersen formaat 70 x 100 cm. Je bent collegiaal en draagt bij aan een fijne werksfeer.

Bekijk deze vacature...

Vakman nabewerking


Wij zoeken een enthousiaste medewerker voor de afdeling nabewerking met grafische kennis en/of technisch inzicht. Je vindt het leuk om diverse machines te bedienen en kunt daar flexibel mee omgaan. Je werkt zorgvuldig, volgt de planning en je hebt overzicht. Eventuele extra uren of het werken in ploegen is voor jou geen probleem.

Bekijk deze vacature...

Medewerker Tony’s Wikkelfactory


Hé aanpakker! Ben jij onze nieuwe Medewerker Tony’s Wikkelfactory bij Pakhuis 86? Als je houdt van afwisselend werk, blij wordt van mooi ingepakte pakjes én kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan, is deze baan voor jou!

Bekijk deze vacature...

Tussenjaar bij Pakhuis 86 (fulfilment, logistiek, coördinator)


Een tijdelijke fulltime baan in je tussenjaar? Die vind je bij Pakhuis 86! Klaar met je examens, maar nog geen idee wat je wilt studeren? Of ben je gestopt met studeren en kies je voor een tussenjaar? Als je op zoek bent naar een tijdelijke fulltime baan, dan vind je die bij Pakhuis 86!

Bekijk deze vacature...

Vacature Signmaker / printoperator


Projectcolor zoekt op korte termijn een Signmaker/printoperator. Aan de mooiste klanten leveren wij een grote diversiteit aan signproducten. Wil jij dagelijks afwisselend werk dat gemonteerd wordt bij de grote retailers in Europa? Dan pas jij in ons professionele en enthousiaste team.

Bekijk deze vacature...

Medewerker Fulfilment (24-36 uur)


Maak jij altijd indruk met mooi ingepakte cadeaus op verjaardagen? Houd je ervan als alles tot in de details klopt? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel én lijkt het je leuk om verschillende afwerkingsmachines te (leren) bedienen? Dan is de functie Medewerker Fulfilment echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature...

Offsetdrukker m/v


Wat ga je doen: In deze functie ga je aan de slag met een 5- of 6-kleurenpers. Je bent verantwoordelijk voor de productie van kwalitatief hoogwaardig drukwerk op een computergestuurde offset planopers. Dit ga je doen aan de hand van gemaakte offsetplaten, planning en orderinstructies.

Bekijk deze vacature...

Calculator


Vanwege aanhoudende groei op de Nederlandse en Franse markt, zijn we op zoek naar een calculator die goed is met cijfers, excel en online offerte systemen zoals Salesforce en zelf ontwikkelde software. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in het boekenvak.

Bekijk deze vacature...

Field Service Engineer (Benelux)


Wij zoeken een enthousiaste en klantgerichte collega die zich kan aanpassen in een snel veranderende omgeving, flexibel is en collegialiteit voorop heeft staan. Je bent bereid om langer door te werken als het werk dit vraagt, ook als dit buiten de reguliere werktijden is en je eventueel moet overnachten. Je bent communicatief vaardig en in staat…

Bekijk deze vacature...

Grafisch vormgever


Wat wij zoeken is een vrolijke collega met een positieve instelling, voldoende inspiratie en bomvol creativiteit ongeacht ervaring. Een slimme creatieveling die het leuk vindt om alle communicatievragen van klanten te vertalen naar een creatief design. Samen bedenken we creatieve concepten voor een gevarieerde groep opdrachtgevers.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties