galerij overzicht vacatures

Drukker


Wij zoeken een gedreven drukker met hart voor het vak en kennis van zaken. Je werkt in een 3 of 4-ploegendienst. Scholma Print & Media produceert op MAN Roland drukpersen formaat 70 x 100 cm. Je bent collegiaal en draagt bij aan een fijne werksfeer.

Bekijk deze vacature...

Vakman nabewerking


Wij zoeken een enthousiaste medewerker voor de afdeling nabewerking met grafische kennis en/of technisch inzicht. Je vindt het leuk om diverse machines te bedienen en kunt daar flexibel mee omgaan. Je werkt zorgvuldig, volgt de planning en je hebt overzicht. Eventuele extra uren of het werken in ploegen is voor jou geen probleem.

Bekijk deze vacature...

Tussenjaar bij Pakhuis 86 (fulfilment, logistiek, coördinator)


Een tijdelijke fulltime baan in je tussenjaar? Die vind je bij Pakhuis 86! Klaar met je examens, maar nog geen idee wat je wilt studeren? Of ben je gestopt met studeren en kies je voor een tussenjaar? Als je op zoek bent naar een tijdelijke fulltime baan, dan vind je die bij Pakhuis 86!

Bekijk deze vacature...

Offsetdrukker m/v


Wat ga je doen: In deze functie ga je aan de slag met een 5- of 6-kleurenpers. Je bent verantwoordelijk voor de productie van kwalitatief hoogwaardig drukwerk op een computergestuurde offset planopers. Dit ga je doen aan de hand van gemaakte offsetplaten, planning en orderinstructies.

Bekijk deze vacature...

Design Team Manager


Voor onze vestiging in Haarlem zijn we op zoek naar een Design Team Manager! Onze Designafdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen van beveiligd drukwerk in combinatie met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op dit gebied. Hierbinnen vallen hoofdzakelijk reis – en identiteitskaarten van over de hele wereld, maar ook andere uitingen die beveiligd drukwerk behoeven…

Bekijk deze vacature...

Machine Operator


Als Machine Operator help je bij het in- en omstellen van de drukpers en randapperatuur zoals de bindstraat, de snijder de uitlegstraat, verpakkingsstraat en de palletiseer-robot. Daarnaast stapel je het drukwerk op pallets volgens het opgegeven stapelschema. Ook het controleren op kwaliteit van de nabewerking van het drukwerk (lijmen, snijden, vouwen) behoort tot je verantwoordelijkheden.

Bekijk deze vacature...

Storings- / onderhoudsmonteur


Als allround storings-/onderhoudsmonteur ben je bezig met het analyseren en oplossen van storingen. Je verricht preventief en correctief onderhoud aan de machines en denkt mee over optimalisatie van de onderhoudsplanning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het borgen van de veiligheidsaspecten in de productie.

Bekijk deze vacature...

Offset Rotatiedrukker


Als 1e Drukker richt je je op het instellen, bedienen en coördineren van de werkzaamheden aan een drukpers. Dit doe je samen met het team van 4-5 ploeggenoten, die je coacht, instrueert en aanstuurt. Tijdens het drukproces ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geproduceerde drukwerk en stuur je bij waar nodig.

Bekijk deze vacature...

Ordermanager Print & Sign


Als Ordermanager Drukwerk & Sign ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande- en nieuwe klanten van FLYER2000. Je zorgt dat bestanden gecheckt worden en helpt klanten met het zelf online bestellen van drukwerk. Je bent de spil tussen klanten en productie en zet de orders door naar onze leveranciers, klaar om gedrukt of geprint te…

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties