galerij overzicht vacatures

Diepdrukker / Flexodrukker / Offsetdrukker


Vanwege een snel noodzakelijke uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor de positie van DIEPDRUKKER (locatie Keijzer Papier in Wormerveer)

Bekijk deze vacature...

Operator Snijmachine


​In de functie van Operator snijmachine ben je werkzaam op de afdeling Nabewerking (2 ploegen). Op deze afdeling worden de gedrukte bijsluiters omgezet naar gesneden bijsluiters met behulp van snijmachines. Als operator ben je verantwoordelijk voor diverse snijmachines en disciplines.

Bekijk deze vacature...

Medewerker Afterpress


Als medewerker Afterpress kom je te werken op de afdeling Afterpress. Dit omvat de machinale nabewerking van de vellen die van de drukpers komen. Deze worden op deze afdeling verder bewerkt. Snijden, vouwen, boren, rillen en stansen hoort bij jouw takenpakket.

Bekijk deze vacature...

Hulpdrukker


Als hulpdrukker ondersteun je de drukker bij het verwerken van drukorders. Je doet controle op kwaliteit van het drukwerk, ondersteunt bij het onderhouden van machines en het voorbereiden en bedienen van de drukpers.

Bekijk deze vacature...

Operator Snijmachine


​In de functie van Snijder ben je werkzaam op de afdeling Nabewerking. Op deze afdeling worden de gedrukte bijsluiters omgezet naar gesneden bijsluiters met behulp van snijmachines. Je bent verantwoordelijk voor diverse snijmachines en disciplines.

Bekijk deze vacature...

Diepdrukkers


Vanwege een snel noodzakelijke uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor de positie van diepdrukkers (locatie Keijzer Papier in Wormerveer).

Bekijk deze vacature...

Offsetdrukker / leerling drukker


Wij zijn op zoek naar een ervaren offsetdrukker om ons team aan te vullen (fulltime-36 uur). Je bent technisch onderlegd, je hebt hart voor het vak en kennis van zaken. We zoeken iemand die collegiaal is en bijdraagt aan onze fijne werksfeer. Daarnaast hebben wij ruimte voor een leerlingdrukker die het vak van offsetdrukker via…

Bekijk deze vacature...

Leerling Operator Drukkerij


Werken in de techniek met doorgroeimogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben jij leergierig, heb je technisch inzicht, wil je werken met hightech machines met de nieuwste snufjes en is het werken in wisselende diensten voor jou geen probleem? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature...

Ervaren Operator Drukkerij


Werken in de techniek met doorgroeimogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou! Ervaren Operator / Drukker Ben jij die ervaren operator in de rotatieoffset, vellen, flexo of diepdruk? Dan gaan we graag met jou in gesprek.  Wij zoeken voor onze afdeling ‘Drukkerij’ operators die onze teams willen komen versterken. Wij geven je trouwens graag…

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties