galerij overzicht vacatures

Field Service Engineer Production Printing Products


Binnen de Canon Benelux organisatie zijn we in Nederland op zoek naar een Field Service Engineer binnen het segment Commercial Printing met het accent op de regio Midden-Nederland.

Bekijk deze vacature...

Ervaren Stanser (m/v)


Je bent verantwoordelijk voor de gehele stanslijn. Als stanser programmeer je de stansmachine en richt je deze in. Samen met je collega zorg je dat de gestanste etiketten worden verpakt en worden geleverd aan de afdeling Logistiek.

Bekijk deze vacature...

Ervaren snijder


Je bent verantwoordelijk voor de gehele snijlijn. Van het opstoten van vellen, het snijden van de drukvellen en het inpakken en palletiseren van de bundels. Elke snijlijn is anders. Als snijder programmeer je de snijmachine en de randapparatuur.

Bekijk deze vacature...

Gemotiveerde operators (snijders en stansers) in Rotterdam en Enschede


Je functioneert als vakman in het snijden of stansen of wordt daartoe opgeleid. In jouw functie voer je in ploegendiensten veel verschillende werkzaamheden uit. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de gehele productielijn inclusief randapparatuur.

Bekijk deze vacature...

Leerling voor de afwerking


Wij zoeken een leerling voor de afdeling afwerking.  De werkzaamheden omvatten vooral het bedienen van verschillende machines voor de afwerking van onze uiteenlopende producten.

Bekijk deze vacature...

Medewerker magazijn/ transport


Wij zijn op zoek naar een medewerker voor onze magazijn- en transport werkzaamheden. Gezien onze verscheidenheid aan producten voor uiteenlopende klanten vragen wij een breed inzetbare kandidaat.

Bekijk deze vacature...

Offsetdrukker


Ben jij een echte aanpakker met een winnaarsmentaliteit? Heb jij ervaring als offsetdrukker en sta je te springen om aan de slag te gaan? Vind je het leuk om zo nodig nabewerkingsactiviteiten uit te voeren? Dan zoeken wij jou

Bekijk deze vacature...

Talentvolle verkoper fulltime – Multicopy Schiedam


Voor onze vestiging in Schiedam zoeken wij daarom een talentvolle verkoper met ambities m/v . Hij/zij is enthousiast en heeft veel energie. Met kennis van communicatie en affiniteit met het MKB.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties