galerij overzicht vacatures

Drukker


Wij zoeken een gedreven drukker met hart voor het vak en kennis van zaken. Je werkt in een 3 of 4-ploegendienst. Scholma Print & Media produceert op MAN Roland drukpersen formaat 70 x 100 cm. Je bent collegiaal en draagt bij aan een fijne werksfeer.

Bekijk deze vacature...

Vakman nabewerking


Wij zoeken een enthousiaste medewerker voor de afdeling nabewerking met grafische kennis en/of technisch inzicht. Je vindt het leuk om diverse machines te bedienen en kunt daar flexibel mee omgaan. Je werkt zorgvuldig, volgt de planning en je hebt overzicht. Eventuele extra uren of het werken in ploegen is voor jou geen probleem.

Bekijk deze vacature...

Medewerker Expeditie


Jij bent werkzaam in de laatste schakel van het drukproces. De functie bestaat uit het afstellen van de machines en het stapelen van de pakketten op een pallet. Daarnaast ondersteun je de drukkerij met het voorbereiden van de orders en het onderhoud van de pers. Je valt in de ploeg onder de leiding van de…

Bekijk deze vacature...

Offsetdrukker m/v


Wat ga je doen: In deze functie ga je aan de slag met een 5- of 6-kleurenpers. Je bent verantwoordelijk voor de productie van kwalitatief hoogwaardig drukwerk op een computergestuurde offset planopers. Dit ga je doen aan de hand van gemaakte offsetplaten, planning en orderinstructies.

Bekijk deze vacature...

Design Team Manager


Voor onze vestiging in Haarlem zijn we op zoek naar een Design Team Manager! Onze Designafdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen van beveiligd drukwerk in combinatie met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op dit gebied. Hierbinnen vallen hoofdzakelijk reis – en identiteitskaarten van over de hele wereld, maar ook andere uitingen die beveiligd drukwerk behoeven…

Bekijk deze vacature...

Calculator


Vanwege aanhoudende groei op de Nederlandse en Franse markt, zijn we op zoek naar een calculator die goed is met cijfers, excel en online offerte systemen zoals Salesforce en zelf ontwikkelde software. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in het boekenvak.

Bekijk deze vacature...

Machine Operator


Als Machine Operator help je bij het in- en omstellen van de drukpers en randapperatuur zoals de bindstraat, de snijder de uitlegstraat, verpakkingsstraat en de palletiseer-robot. Daarnaast stapel je het drukwerk op pallets volgens het opgegeven stapelschema. Ook het controleren op kwaliteit van de nabewerking van het drukwerk (lijmen, snijden, vouwen) behoort tot je verantwoordelijkheden.

Bekijk deze vacature...

Storings- / onderhoudsmonteur


Als allround storings-/onderhoudsmonteur ben je bezig met het analyseren en oplossen van storingen. Je verricht preventief en correctief onderhoud aan de machines en denkt mee over optimalisatie van de onderhoudsplanning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het borgen van de veiligheidsaspecten in de productie.

Bekijk deze vacature...

Stageplaatsen


Wij hechten waarde aan continue groei van medewerkers en studenten en bieden daarom ruime mogelijkheden om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Wij staan open om studenten te begeleiden in uiteenlopende studierichtingen voor diverse afdelingen.

Bekijk deze vacature...

Offset Rotatiedrukker


Als 1e Drukker richt je je op het instellen, bedienen en coördineren van de werkzaamheden aan een drukpers. Dit doe je samen met het team van 4-5 ploeggenoten, die je coacht, instrueert en aanstuurt. Tijdens het drukproces ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geproduceerde drukwerk en stuur je bij waar nodig.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties