galerij overzicht vacatures

Operator afwerking labels (2 ploegen)


In verband met de uitbreiding zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor onze afwerking labels. Op onze afwerking worden de gedrukte etiketten op rol nabewerkt. Een groot aantal machines voert verschillende bewerkingen uit zoals het snijden, coderen, braille markeren, lakken, stansen en wikkelen. We hebben diverse mogelijkheden in zowel 2- als 3 ploegendienst. 

Bekijk deze vacature...

Operator afwerking labels (3 ploegen)


In verband met de uitbreiding zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor onze afwerking labels. Op onze afwerking worden de gedrukte etiketten op rol nabewerkt. Een groot aantal machines voert verschillende bewerkingen uit zoals het snijden, coderen, braille markeren, lakken, stansen en wikkelen. We hebben diverse mogelijkheden in zowel 2- als 3 ploegendienst.  Zoek…

Bekijk deze vacature...

Operator grafische afwerking (2 ploegen)


In verband met de uitbreiding van ons team zijn we op we op zoek naar een nieuwe collega voor onze afwerking. Op deze afdeling worden de door ons gedrukte bijsluiters gesneden, gebundeld en gevouwen en worden de bookletlabels geproduceerd. Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn voor ons en onze klanten van zeer groot belang.

Bekijk deze vacature...

Medewerker nabewerking (m/v)


Ga je alleen voor het beste eindresultaat? Heb jij de technische kennis om de machines precies goed af te stellen? En wil jij klanten verrassen met impactvol drukwerk? Dan zoeken we jou! Voor onze afdeling nabewerking zijn wij op zoek naar een enthousiaste allround medewerker.

Bekijk deze vacature...

Soort Vacature

Type overeenkomst

Lokaties