overzicht werving- en selectiebureaus

C3 werkt!


Een loopbaan heet niet voor niets loopbaan. Bij een loopbaan hoort beweging. Het is al lang geen eenmalige keuze meer, maar een levenslang proces. C3 is de drijvende kracht achter loopbaanontwikkeling. Voor iedereen die stilstaat, vastloopt of richting zoekt en wil werken vanuit datgene wat hem of haar beweegt.

Bekijk de vacatures van dit bureau...

Module Personeelsdiensten


Module Personeelsdiensten bemiddelt sinds 1994 in Communicatie, Creatie en Grafimedia. Vanuit onze vestigingen in Schiedam, Woerden & Breda vervullen wij dagelijks tijdelijke en vaste banen op MBO-, HBO- & WO-niveau in de hierboven vermelde disciplines voor o.a.:

Bekijk de vacatures van dit bureau...

Werkdruk


Werkdruk is een gespecialiseerd personeelsbemiddelingsbureau voor de volgende branches: grafimedia, marketingcommunicatie, reclame, verpakking en uitgeverijen. Wij willen een bijdrage leveren aan het succes van mensen en bedrijven door uitzending, detachering en werving & selectie. Flexibiliteit en optimalisatie van ondernemingen staan bij ons altijd centraal.

Bekijk de vacatures van dit bureau...

Werkdruk, C3 werkt! en module zijn drie gespecialiseerde bureaus in werving en selectie voor personeel in de printmedia industrie in de breedste zin van het woord.

Werkgevers die de selectie van gekwalificeerd personeel willen uitbesteden kunnen bij deze drie bureaus terecht.

Bij de aanmaak van vacatures kan worden aangegeven of de kandidaten al dan niet via deze bureaus dienen te solliciteren.