in alfa per 6 maart 2019 - na de zomer in beta

overzicht werving- en selectiebureaus

Werkdruk en module zijn twee gespecialiseerde bureaus in werving en selectie voor personeel in de printmedia industrie in de breedste zin van het woord. Werkgevers die de selectie van gekwalificeerd personeel willen uitbesteden kunnen bij deze twee bureaus terecht. Bij de aanmaak van vacatures kan worden aangegeven of de kandidaten al dan niet via deze bureaus dienen te solliciteren.

c3werkt

C3 werkt!


Een loopbaan heet niet voor niets loopbaan. Bij een loopbaan hoort beweging. Het is al lang geen eenmalige keuze meer, maar een levenslang proces. C3 werkt! is de drijvende kracht achter elke loopbaanontwikkeling. Voor iedereen die stilstaat, vastloopt of richting zoekt en wil werken vanuit datgene wat hem of haar beweegt.

Bekijk de vacatures van dit bureau...

Werkdruk


Werkdruk is een gespecialiseerd personeelsbemiddelingsbureau voor de volgende branches: grafimedia, marketingcommunicatie, reclame, verpakking en uitgeverijen. Wij willen een bijdrage leveren aan het succes van mensen en bedrijven door uitzending, detachering en werving & selectie. Flexibiliteit en optimalisatie van ondernemingen staan bij ons altijd centraal.

Bekijk de vacatures van dit bureau...

Module


Module Personeelsdiensten bemiddelt sinds 1994 in Communicatie, Creatie en Grafimedia. Vanuit onze vestigingen in Schiedam, Woerden & Breda vervullen wij dagelijks tijdelijke en vaste banen op MBO-, HBO- & WO-niveau in de hierboven vermelde disciplines voor o.a.: Multinationals Grote en middelgrote bedrijven met een eigen communicatie afdeling Reclamebureaus Grafimedia bedrijven Printmanagementbedrijven Verpakkingsbedrijven Signbedrijven Onze Consultants…

Bekijk de vacatures van dit bureau...

Soort functies