Een loopbaan heet niet voor niets loopbaan. Bij een loopbaan hoort beweging. Het is al lang geen eenmalige keuze meer, maar een levenslang proces. C3 is de drijvende kracht achter loopbaanontwikkeling. Voor iedereen die stilstaat, vastloopt of richting zoekt en wil werken vanuit datgene wat hem of haar beweegt.

C3 is in 2009 opgericht als sectoraal mobiliteitscentrum voor de grafimedia- en uitgeverijbranche, met de focus op begeleidingstrajecten van werk-naar-werk. Inmiddels zijn we niet meer weg te denken als full service loopbaancentrum in uiteenlopende sectoren. Van cultuur tot techniek en van zorg tot overheid. Of het nu gaat om werving & selectie, loopbaanadvies, of ondersteuning bij het vinden van werk/outplacement, C3 werkt!

Met een landelijk netwerk van meer dan veertig ervaren loopbaanadviseurs spreken we de taal van de regio en weten we de weg. Ons kernteam in Veenendaal is flexibel ingericht. Dat betekent korte lijnen en snel schakelen. We communiceren glashelder en hebben uitgesproken ideeën over wat wel en niet werkt. Wat altijd werkt is een positieve, energieke benadering. Aan de slag!

Er zijn op dit moment (nog) geen vacatures voor dit bedrijf beschikbaar.


Lunet 10
3905 NW Veenendaal
contact: Mirjam de Weerd
e-mail: m.weerd@goc.nl
tel.: 0318539191